Not known Facts About ساختمان
Not known Facts About ساختمان
Blog Article
ساختمان مسکونی باغ نگار اصفهان همانطور که از نامش پیداست در منطقه ی باغ نگار اصفهان قرار دارد. طراحان نمای مدرنی را طراحی کردند که معرف معماری سنتی ایرانی نیز بود. آن ها در طراحی پنجره ها از طرح های گره چینی سنتی اصفهان استفاده کردند، اما متریال به کار رفته در آن جدید بوده و آن متریال “ترکیب کانفولیت و پودر سنگ” می باشد. همچنین برای طراحی نمای شمالی و جنوبی ساختمان، سعی کردند تا به طور مستقیم به سراغ اقلیم اصفهان و خانه های قدیمی این شهر بروند.
در برخی مواقع، پیمانکاران در این مرحله به تیم معماری ملحق می شوند تا در خصوص مجوزها و قوانین و ضوابط نکاتی را گوشزد کنند.
طاهره خوشبخت مروی گفت: خرداد ۱۰, ۱۴۰۱ در ۱:۴۳ ب٫ظ کاری بسیار ارزشمند انجام دادید سپاسگزارم
۳۸ _ معماری مجدد آپارتمان کاوه در تهران ، دفتر معماری و طراحی پرگار
در دوران شاهنشاهی پهلوی، دو گونه معماری در ایران، توسعه داده شد؛ نخستین نوع، تقلیدی از سبک معماری غربی بود که ارتباط کمی با اقلیم این کشور داشت و دومین نوع، تلاشی در جهت احیای معماری بومی ایرانی بود. به تدریج، مسئولان ایرانی از تقلید کورکورانه از غرب، دلسرد شدند و به پشتیبانی از سبکهای بومی ایرانی که برای رفع نیازهای نوین، اصلاح شده بودند، پرداختند. از برجستهترین نمونههای معماری این دوران، برج آزادی است.[۵] همچنین دو دورهٔ برجستهٔ نفوذ معماری غربی در ایران وجود دارد که نخستین آن در دوران قاجار بود.
در بخش های بعدی نیز قصد داریم نمونه نمای ویلاهایی که در سالهای اخیر در ایران اجرا شده اند را جمع آوری کرده و به اشتراک بگذاریم.
در طراحی نما آجر به عنوان محور اصلی ساخت و ساز، با هدف زمین ساختی و بیان زیبایی شناسی به کار رفته است.
این مجموعه شامل دو دفتر مرکزی تهران و دفتر اجرا دماوند است.
ادغام اصول طراحی سنتی ایرانی با نبوغ معماری معاصر در خانه گالری
به گفته سازمان ملل متحد، حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر یعنی بیش از ۸۰ درصد جمعیت غزه بیجا شدهاند و حدود نیمی از آنها در منطقه واقع در انتهای جنوبی نوار غزه متمرکز هستند.
آجرها در نمای این ساختمان مسکونی به صورت عمودی به کار رفته و بافتی زیبا و جذاب در نما ایجاد کرده و علاوه بر ایجاد سایه به طراحان این امکان را داد تا بدون برش آجرها، پانل های مکعبی را با آجر اجرا read more کنند.
شیوه اصفهانی (صفویان، افشاریه، زندیه و قاجاریه) از اول قرن دهم تا اواسط دوره قاجاریه؛ چون چهل ستون، عالی قاپو، مسجد آقابزرگ، کاشان، مسجد شاه، مسجد شیخ لطفالله،
طراحان برای نمای ساختمان از رنگ سفید و متریال چوب استفاده کردند. انتخاب رنگ سفید به دلیل بازتاب بالای نور خورشید بود و انتخاب چوب به این دلیل بود که از ظرفیت حرارتی بالایی برخوردار است و می تواند نوسانات دما را در داخل ساختمان کاهش دهد.
کار طراحی معمار، از سطح کلان( طراحی شهری، معماری منظر) تا سطح خرد( جزئیات ساخت و ساز و مبلمان)